Jak se jídlo připravuje

Jídla jsou připravována týmem zkušených kuchařů s využitím moderní technologie parního konvektomatu:

Parní konvektomat je moderní velkokuchyňské zařízení, které dokáže nahradit několik tradičních přístrojů. Konvektomat pracuje na principu horkovzdušné trouby s vyvíjením páry.Tepelná úprava potravin probíhá ve varném prostoru, kde díky ventilátoru rovnoměrně cirkuluje horký vzduch. Díky napojení na vodu lze v průběhu procesu regulovat stupeň vlhkosti vzduchu od 0 do 100%. To umožňuje provádět všechny druhy úpravy potravin jako je vaření, dušení, pečení, smažení nebo grilování. Takto se může v konvektomatu připravit kompletní menu - od přílohy přes maso, zeleninu až po moučník a to bez ztráty důležitých vitamínů a látek.
Racionální příprava jídel, zachování vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a chuťových vlastností.
Redukce ztrát na váze, zpracování s minimálním množstvím vody a tuků, žádný přenos pachů a vůní.

Pro zachování optimální chuti doporučujeme dodržovat několik jednoduchých zásad:

Pokrmy mají lhůtu spotřeby v den doručení.
Jídla uchovávejte v lednici.
U jídla, které je určeno k ohřevu v mikrovlné troubě, je nutné před samotným ohřevem na několika místech propíchnout folii na krabičce.
Pokud nepreferujete ohřev v mikrovlné troubě, vyjměte jídlo z krabičky a ohřejte dle vlastního uvážení.
Jedno jídlo neohřívejte několikrát - pouze jednou!

Přejeme Vám dobrou chuť.